söndag 22 maj 2011

Lite glimtar från Mallorcasemestern

Dessa härliga bakverk köptes in på en lokal marknad
Det var som "kanelbullar" men som grillats/bakats över grillkol och
sedan doppats i kanel socker eller kokos de var supergoda.


En oxfilè med hemmalagad "beasås" riktigt mumsigt

Pasta med kyckling och gräddsås på resturangen Pasta pasta

En hawai pizza slinker alltid ned så mycket bätter än de här tjocka panpizzavarianten
 som de kör med här i Norge.

Kebab med lammköt, gris och oxkött och en supergod dressing
detta är sonens variant på min var det tomater sallad och rå lök med och bland den goaste kebab jag ätit , så detta var lycka :)



Olivodlingar i bergen vackert helt enkelt.
Ett mysigt litet smultronställe

Nästa paradis



Vårat hotell :) i Alcùdia ,Mallorca är en vacker ö som är kul att utforska.
Nästa gång blir det nog något nytt från köksregionen även om det enda jag kom hem med var lite gult färgpulver till Paella och lite mandelmjöl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar